✕ Stäng

Så får du snabb och prisvärd hjälp med dina tandproblem

Snabb och prisvärd tandvård av högsta kvalitet. På Kreativ Dentals klinik i Ungern har man samlat all spetskompetens på en plats för att kunna erbjuda den bästa tandvården till ett lågt pris, utan remisser och långa väntetider.

Att genomföra omfattande och komplicerade tandläkarbehandlingar blir ofta en utdragen process, med långa väntetider och remisser där du skickas mellan olika tandläkare och specialister. För att sänka behandlingstiden markant och göra din tandvårdsupplevelse enklare har Kreativ Dental därför samlat alla kompetenser under ett och samma tak på sin klinik i Budapest i Ungern.

surgery1

Snabb och prisvärd hjälp av tandläkare med hög kompetens

– Vi har vårt eget tandtekniska laboratorium, tretton tandläkare varav fem är specialister inom rotfyllning, tandlossning och implantatbehandling samt tandsköterskor och tandhygienister. Det innebär att vi kan behandla patienterna utan remisser och väntetider vilket är både tidseffektivt och kostnadseffektivt, säger Anna Mikkelsen, tandläkare på Kreativ Dental.

Det som lockar många till Kreativ Dental är enligt Anna Mikkelsen just möjligheten att få snabb och prisvärd hjälp med sina tandproblem av tandläkare med hög kompetens, ungerska tandläkare och estetiska kirurger betraktas idag som marknadsledande inom EU.

Kreativ Dentals vision är att tandvård och då även mer omfattande behandlingar som tandimplantat, koronor och broar eller estetisk tandvård ska vara så enkla och lättillgängliga som möjligt, utan att det för den sakens skull ska kosta mer.

– Förutom att priserna skiljer sig enormt – här kan du till exempel spara 5 000 kronor för ett implantat plus krona jämfört med Sverige – erbjuder Kreativ Dental gratis övernattning på hotell, fri transport till och från flygplatsen, gratis konsultation och behandlingsförslag och en gratis panoramaröntgen, vid ert första besök. Dessutom har du rätt till samma ersättning från Försäkringskassan, som om behandlingen hade utförts i Sverige, förklarar Anna Mikkelsen.

Bekanta dig med tandkliniken, få en tandläkarundersökning och behandlingsförslag helt gratis.

Konsultationspaket för nya patienter.

Flygbiljett återbetalas (se villkor)

Gratis hotellnatt på ett av våra partnerhotell

Gratis undersökning av tandläkare och behandlingförslag

Gratis panorama röntgen (normalt pris SEK 480)

Läs mer

Klicka här för att läsa mer om Kreativ Dental

kreativ-dental-byggnad

– Vi har vårt eget tandtekniska laboratorium, tretton tandläkare varav fem är specialister inom rotfyllning, tandlossning och implantatbehandling samt tandsköterskor och tandhygienister.

Senaste Nytt